Sagt om The Tall Ships Races:

Sørlandets største folkefest

Dekkselskap

Nå har du en unik mulighet til å invitere kolleger, forretningsforbindelser eller venner på en helt spesiell opplevelse. Et selskap om bord på ei av de vakre seilskutene i 2015 blir garantert et minne for livet.

 

Mange av seilskutene som legger til kai i 2015 tilbyr å leie ut skuta til dekkselskap ombord. Du kan få en eksklusiv rett til dekket på skuta på ettermiddagstid eller kveldstid med den servering du måtte ønske. Du og dine gjester får en enestående mulighet til å oppleve denne fantastiske maritime folkefesten fra orkesterplass. Vi kan gi deg tilbud på catering eller du kan organisere dette selv. Vi gir deg også et variert tilbud på underholdning.

 

 

Prisene for leie av dekket varierer i forhold til skutas størrelse og antall timer skuta leies for. Skutene har forskjellig størrelse og kapasitet fra 40 til 300 gjester.

For skutene er dette en nødvendig inntektskilde og vi ønsker å gjøre Kristiansand attraktiv for seilskutefestivaler – i 2015 og for fremtiden.

Kostnaden for et dekkselskap består av den leien som skuta tar for å bruke dekket og catering. Dekkleien varierer fra skute til skute.

Den minste skuta, Loa kan ta 40 gjester. De to største, Dar Mlodziezy og Mir tar hver 300 gjester. Hvilke skuter som kommer til Kristiansand blir fortløpende oppdatert på hjemmesiden vår.

Normalt ønsker skutene en minimumsleie på tre timer. varierer dekkleien for et tre-timers selskap fra omlag kr 15 000 til kr 50 000.

 

Noen av skutene tilbyr catering selv, mens andre gjør det ikke. Kristiansand har mange ulike aktører som kan levere mat til slike anledninger, prisene i dag varierer fra om lag kr 200 for et enkelt koldtbord (uten servering) til i overkant av kr 600 for et rikholdig skalldyrbord (inkludert servering). Drikke kommer i tillegg til alle priser.

 

 

Vi utfordrer deg derfor til å bestille dekkselskap nå hos:

Marianne Tronstad epost: marianne.tronstad@kristiansand.kommune.no tlf: 941 32 042